Hunddagis i Sollentuna – där hundarnas lycka är i centrum

09 oktober 2023 Maja Bergman Lindberg

editorial

Vill du att din hund ska kunna umgås med andra fyrbenta vänner medan du arbetar eller är bortrest? Då kan ett hunddagis vara precis det du söker! Sollentuna har flera utmärkta hunddagis, där din hund får den aktivering och socialisering den behöver för att trivas.

Varför välja ett hunddagis i Sollentuna?

När du väljer ett hunddagis i Sollentuna kan du vara trygg med att din hund kommer att få det bästa tänkbara. Hunddagisen i Sollentuna är kända för att ha erfaret personal som är utbildade inom hundvård. Personalen är kunniga inom hundpsykologi och känner till vilka aktiviteter, som lämpar sig för våra husdjur. Förutom erfaren personal, har många hunddagis i Sollentuna också stora, inhägnade utomhusytor där hundarna kan leka och röra på sig. Detta är särskilt viktigt för raser som kräver mycket motion, såsom Border Collies och Jack Russel Terriers.

hunddagis i Sollentuna

Det perfekta alternativet för arbetande husdjursägare

Hunddagis är det perfekta alternativet för husdjursägare som arbetar under dagarna eller är bortresta från hemmet. När du lämnar din hund på hunddagis kan du vara säker på att den kommer att få den stimulans och socialisering den behöver, samtidigt som du kan ta hand om dina andra viktiga uppgifter utan att riskera att din hund ska behöva sitta instängd hemma hela dagen. På dagis får din hund möjligheten att leka, lära sig nya saker och utveckla sin sociala förmåga. Personalen på hunddagis i Sollentuna har en bred kunskap om hundars beteenden och kan ge din hund speciellt anpassade aktiviteter som passar din hunds personlighet och energinivå.

Så väljer du det bästa hunddagis i Sollentuna för din hund

När du ska välja ett hunddagis i Sollentuna för din hund är det viktigt att tänka på några överväganden. Först och främst bör du se till att hunddagiset är välrenommerat och har en positiv rykte. Du kan ta del av kundrecensioner på nätet som ger dig en mer djuplodande inblick i vad andra husdjursägare tycker om den aktuella anläggningen. För det andra, överväg om storleken på dagiset och antalet hundar som rör sig där passar din hunds behov. Om din hund behöver mycket träning vill du se till att det finns tillräckligt storlek på dagisets mark för att din hund inte ska trängas och känna sig obekväm. Sist men inte minst, se till att personalen är erfaret och pålitligt samt har dokumenterad kunskap om hundar, både när det gäller träning och omsorg. Här kan du dra nytta av genom att göra en rundtur på dagiset innan du bestämmer dig för att lämna in din hund där.

Fler nyheter